Problem ze zmieniarką CD

2000-2006 | silnik: S54
m!xeR
Auto: scirocco r
Kontakt:

Problem ze zmieniarką CD

Post autor: m!xeR » śr wrz 05, 2012 22:34

Witam,

Dzisiaj jadąc autkiem moja zmieniarka CD postanowiła przestać działać kiedy próbowałem zmienić płytę (z 1 na 3 o ile to ma jakieś znaczenie). System widział wszystkie 4 włożone płyty ale ich nie odtwarzał. Dojechałem do domu wyciągnąłem i włożyłem kasetkę i zamknąłem auto nie sprawdzając czy sytuacja uległa zmianie. Wkrótce potem przydarzyła się konieczność podjechania autem i okazało się, że system nadal nie odtwarza płyt więc, zatrzymałem auto, wyciągnąłem kasetkę i otworzyłem wszystkie szufladki. Nie wyciągając płyt wszystko pozamykałem i z powrotem włożyłem kasetkę na swoje miejsce. Tym razem odtwarzacz widział tylko jedna z czterech włożonych płyt ale nadal jej nie odtwarzał. Kiedy po raz kolejny spróbowałem wyciągnąć kasetkę ta nie chciała wyskoczyć. Guzik od wyrzucania kasetki już się nie podświetla(a wcześniej chyba tak, chociaż mogę się mylić) no i system nie widzi już żadnej płyty. Tak więc jestem na etapie kiedy nie mogę ani wyciągnąć płyt z odtwarzacza ani ich słuchać...
Ma ktoś jakiś pomysł co to może być ?

Pozdrawiam,
Maciek.

doberman M3

Re: Problem ze zmieniarką CD

Post autor: doberman M3 » pt wrz 14, 2012 22:10

Raczej padla zmieniarka ja ze swoja mialem podobnie i rozbieralem cudowalem i pomoglo na chwile znowu sie zawiesila wiec postanowilem wyjac zmienic na inna uzywana i mam problem z glowy:)szkoda mi bylo czasu na zabawe z nia bo mozna w miare dostepnek cenie kupic druga albo swoja komus dac do zrobienia hehe pozdro

ODPOWIEDZ